EL PROGRAMAL'equipLES SECCIONSAUDIOS DEL PROGRAMAVÍDEOS DEL PROGRAMA

3 de març del 2012

'El Microones': El Programa


'El Microones' és un magazine d'actualitat i entreteniment amb continguts culturals i d'oci "cuinat" per 12 estudiants de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona els divendres de 18h a 19h a Tarragona Ràdio (96.7 FM)

Amb redifusió els dissabtes de 13.30h a 14.20h, i audios disponibles a la web de l'emissora, aquest espai s'adreça a un públic jove i és fruit de l'octava edició del 'Taller de Ràdio' que organitza el Departament d’Estudis de Comunicació de la URV amb el recolzament de la Càtedra URV-Repsol i l’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona.
Presentat per Adrià Recasens i Yasmina Armesto, 'El Microones' està dissenyat, produït i realitzat per alumnes de diversos cursos sota la coordinació de la professora Marta Montagut, amb una àmplia experiència professional en el disseny i direcció de programes de ràdio.

L'equip es completa amb Guillem Andrés, Adriana Blanco, Arnau Curto, Meritxell Bayarri, Adrián Batiste, Laura Baixauli, Adrià Morte, Laura Márquez, Fabio Marchi i Arnau Pla. A més, a cura del so estan Jordi Barrero i Anna Arnal.
Entre les seccions s'hi troven: l'Editorial, el repàs de l'actualitat setmanal amb tocs d'humor, la Brúixola, l'Ull Mediàtic, la Universitat Opina, la Pàgina en Blanc, la Nota Musical, la Carxofa Esportiva i l'Agenda. Tot un menú suculent cuinat al llarg de 50 minuts exclusivament per tú.
 
El programa també està a les xarxes socials Facebook i Twitter, a més del suport d'aquest blog de continguts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada